Mi lenne a a véleményetek ha meglátnátok egy férfit harisnyába?
Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok és hát lassan jön a hideg gondoltam veszek fel harisnyát a nadrág alá,hátha kevesebb lesz a felfázás esélye.Mondjuk már régóta gondolkodom rajta hogy veszek magamnak,de eddig nem mertem.Bár egy jó harisnya egy férfi tangával lehet hogy jó összhatás lenne? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.2011. szept. 1. 08:01
11/13 harisnyababee válasza:
Szerintem sincs ezzel semmi gáz, az én párom is hordja, szal hordjad csak nyugodtan, ha szükségét érzed.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte véleményeket főleg azokét akik normálisan tudnak válaszolni a kérdésemre.
2011. szept. 1. 19:47
13/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy néz ki, milyen harisnya van a lábán, hogy használja.Én is peciel gyakran hordok halásznadrághoz,de igazából nem is veszik észre..Aki meg észreveszi az furcsállja,de engem nem zavar, sok csaj mondta, hogy nem gáz, vannak ettől sokkal gázabb dolgok. És szerintem sem gáz,ha a lábfejen vagy akár a lábszáron is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!