Mi a baja az embereknek a szilikonpánttal?
Figyelt kérdés
Mindenki azt írja, hogy az mennyire undorító... Valaki elmagyarázná, hogy mi benne a ronda?2011. aug. 31. 20:59
11/13 anonim válasza:
Én nem szeretem, szerintem csúnya, de már lehet kapni pántnélküli melltartókat is, úgyhogy szerintem az jobb választás, igaz, hogy drágább, mint a többi, de nem hiszem, hogy mindennap olyan felsőben járkálna valaki, hogy ilyen melltartó kelljen mindennapra.
12/13 anonim válasza:
"Hailey13 válasza:
nem testről van szó;)"
De igen! Akinek lóg a melle, ne vegyen fel kivágott ruhát, kilógó melltartóval!
Különben is, mostanában ha kell ha nem minden lányon melltartó van. A többség azért veszi fel, hogy a szivacsbetét miatt (12 évesen) nagyobbnak látsszon a melle.
13/13 Hailey13 válasza:
ezért van a mellTARTÓ..:D vagy szerinted az már csak az undorító nőknek való, akiknek "lóg"?:D és ők már ne is vegyenek kivágott ruhát?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!