Ki ment haza magassarkú nélkül évnyitóról?
Figyelt kérdés
Ma voltak az évnyitók, ki ment ma haza a magassarkúja nélkül mezítláb/harisnyában utána?:) Meséljétek, hogy volt?2011. aug. 31. 18:33
11/22 anonim válasza:
nekem tengnap volt az évnyitóm és kényelmetlennek tartom az ünneplő cipőket, ezért a buszmegállóban levettem a lábamról, fájt is, jobb volt csupasz lábbal, harisnyában menni 15.F
12/22 anonim válasza:
Nem kötekedés, de ha nem bírjátok ki azt a pár órát, minek mentek magassarkúban?
13/22 anonim válasza:
ott a pont utolsó! teljesen jogos...
14/22 anonim válasza:
én spec 10 órát mászkáltam benne, amit előre nem tudtam, ezért. de kinek mi köze hozzá? ha akarok, eleve mezitláb megyek el otthonról..
15/22 anonim válasza:
Tényleg semmi közöm hozzá, csak nevetséges, hogy valaki 3-4 órát nem bír ki benne, de "csakazértis" felveszi, utána meg nyavalyog (igeeen, tudom, ti nem vagytok ilyenek...).És lehet lepontozni.
16/22 anonim válasza:
Nem kell magassarkút fölvenni. Ennyi.
17/22 anonim válasza:
Egy az, hogy ha nem írja valaki a magassarkút, ne vegye fel. Kettő az, hogy ne dőljön be minden random harisnya- és lábfétises embernek, aki itt kérdezget :'D
18/22 anonim válasza:
Sose vennék fel magassarkút ha nem bírom azt. Elég nevetséges.
19/22 anonim válasza:
És aki 4-5 óráig bírja a magassarkút, de utána spontán programja lesz, és az időtartam kinyúlik 8 órára, hazafelé már majd meghal, az mit csináljon, okosok? :)
20/22 anonim válasza:
Kérdező te erre izgulsz,hogy mindent részletesen akarsz tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!