Csokifoltot lila farmerből hogyan lehet kiszedni?
Figyelt kérdés
Már sikáltam,kimostam többször,de még mindig marad egy kis halvány folt,ami lila farmeren eléggé látszik.Mivel lehet kiszedni?(ha egyáltalán ki lehet)2009. ápr. 19. 14:02
2/2 anonim válasza:
Azt hiszem az arielnek van az a zöld folteltávolító gélje, azt kell ráönteni és kicsit megdörzsölni. Én rajta nem hagynám, mert van olyan kényes anyag aminek kiszedi a színét. Ezért csak ráönteni és kicsit hagyni majd dörzsölni és lemosni. És nem hagynám ott őrizetlenül percekig, figyelni kell nehogy kiszedje a színt. De különben nekem a legtöbb ruhának a színét nem szedte ki, csak volt olyan is aminek igen, meg is lepődtem.
De szerintem ez jó lehet, vanish nekünk is van, de én inkább ezt tanácsolnám. Aztán melegvízben átmosni, minél melegebben. Ha az sem szedi ki akkor vagy vársz még pár mosást, vagy varrsz oda valami díszt vagy kifehérítőzöd aztán rámész ruhafestékkel de az körülményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!