Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha már 7-es...

Ema123456789 kérdése:

Szerintetek gáz ha már 7-es koromban magassarkut veszek fel a suliba? ( értelmes válaszokat kérnék )

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

igen gáz,és 8-ba is mert hülye p*csának fognak nézni ha abban járkálsz és ha téll abban járkálsz akk az is vagy ne hargudj....az osztály legnagyobb ribije vett fel nálunk 8-ba(!) magassarkút (aki túlzás nélkül hetente váltogatta a pasiját)és ezen kívül egészségtelen is

remélem megkaptad az indokod és válaszod

2011. aug. 31. 00:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Én próbálkoztam 8.-ban magassarkú (7,5 cm) csizmával, de végül feladtam. Egyrészt tényleg ribinek néztek, ami elég kellemetlen volt, de rosszabb volt, hogy kimaradtam egy csomó mókából miatta. Pl. suli utáni vagy tesi óra helyetti hógolyózást ki kellett hagynom, annyira csúszott a csizmám, na meg még jó időben is, miután végignyomtam 6-7 órát magassarkúban, már délutánonként rohadtul fájt a lábam, és inkább hazamentem, nem mentem mászkálni a többiekkel a városba. Aztán inkább félretettem a magassarkút. Most ezzel arra nem válaszoltam, hogy gáz-e vagy nem gáz (szerintem nem az, mindenki azt vesz fel, amit akar), inkább csak szeretném felhívni rá a figyelmed, hogy ezeket a cipőket nem egy 13-14-15 éves normális lány életviteléhez találták ki.
2011. aug. 31. 01:14
 13/16 emolány ***** válasza:
Én most megyek 7-be és évnyítóra elég nagy sarkú cipőt akarok felvenni. Sztem attól még nem lesz senki k*rva.
2011. aug. 31. 08:52
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem gáz.sem hetedikben,sem nyolcadikban nem kel magassarkúban topogni...ha gimibe kerülsz akkor vehetsz egyet ünnepségekre,de ilyen fiatalon?!..hát..a kérdésedre a válaszom: gáz..
2011. aug. 31. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:

nem gáz. csak ne legyen nagyon feltűnő (pl:rózsaszín). Mondjuk fekete . az jó . de minden napra nem. csak ünnepélyekre. nekem most 5-6 cm-es lesz a sarka.

13/L

2011. aug. 31. 13:02
 16/16 anonim válasza:

én is hordok magassarkút, de maximum 5 centiseket.

szerintem te is bátran hordhatsz, csak ne ilyen 10 centiseket... ajánlani tudom még a telitalpú magassarkúkat, azokban könnyebb járni. :)

15/L

2013. okt. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!