Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy converse táskát....

Vettem egy converse táskát. Mit lehet tenni vele?

Figyelt kérdés
A boltban fel sem tünt, (mivel csomagoltat adtak), de otthon észrevettem, hogy eszméletlenül büdös. Az az igazi műanyagszag. Nagyon erősen lehet érezni, elég bemenni a szobába. Mit lehet ezzel kezdeni? A boltban azt mondták kiszellőzik. Én ezt kétlem.
2011. aug. 30. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy kimosd? :)Ha pedig az sem segít tedd ki pár napra a friss levegőre. Ha az sem segít vidd vissza
2011. aug. 30. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
converse boltban veted mert ha nem ak lehet ho átvertek és nem igazi mert énis most vettem egyet a conversból de tökéletes
2011. aug. 30. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze, ott vettem. 12.000ft-ért.
2011. aug. 30. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Eleg egyszeru: szellozteted.

Nem muszaj kimosni, rakd ki levegore 1-2 napra.

De ki is oblitheted elotte, tul sok oblitot nem erdemes belerakni, mert akkor az oblito illata is keveredni fog, nem biztos, hogy jobb lesz.

Arra figyelj oda, hogy szelloztetes kozben ne susson ra a nap, arnyekban legyen, mert akkor fakulni fog a szine.

2011. aug. 30. 12:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Kicsit dühös vagyok, mert azért egy márkától vártam volna valamit.
2011. aug. 30. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a segítséget, kipróbálom. :)
2011. aug. 30. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
A Converse egy gagyi szemét márka. Miért vagytok oda ennyire érte?
2011. aug. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!