Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok szeretitek ha egy fiú...

Csajok szeretitek ha egy fiú tornacipőt hord, feszülősebb nacival? Fontos, hogy Converse legyen a cipő?

Figyelt kérdés
Vagy nem nézitek meg a márkáját? XD
2011. aug. 26. 17:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, és felőlem lehetsz feminin is, mert akárki akármit mond, az szexi. :D
2011. aug. 26. 18:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha töketlen kisgyereknek akarsz látszani akkor tökéletes öltözék. Feszülős naci... simán b*zinak gondolnálak. Converse meg unalmas és ronda. Inkább valami márkátlan sportcipő.
2011. aug. 26. 19:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Csőnadrág mértékkel, Converse lehetőleg fekete vagy szürke legyen, láttam már pasin pinket meg narancssárgát is. Nekem amúgy tökmindegy a márka, az összkép a lényeg.
2011. aug. 26. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Az öltözékkel nincs bajom, az viszont már elég nagy probléma, ha valakinek FONTOS, hogy Converse legyen a pasijának a tornacipője.
2011. aug. 26. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Feszülős naci kis 20 kilós bu*iknak való

Converse cipőtől lassan idegrohamot kapok

Kérdezem én: HOVA TŰNTEK AZ IGAZI FÉRFIAK?

2011. aug. 26. 23:11
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
23:11 hogy kellene kinéznie egy igazi férfinak? :D Amúgy egyetértek, ez nem a legvonzóbb öltözködési forma, de hát ha manapság minden 2. csávó így néz ki... :/
2011. aug. 26. 23:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem az igazi latin(os)kigyúrt pasik jönnek be. Nem a vasalthajú nyálgépek :/ nem is értem h egy csajnak hogyan jöhet be egy ilyen kis p*csfej.
2011. aug. 26. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért vannak úgy oda a fiatalok ezért a Converse-ért? Miért hiszik, hogy menő? Még ha valami normális márkáról lenne szó. Na de Converse? Hát vicc egy kategória...
2011. aug. 27. 03:52
 19/19 anonim ***** válasza:

A márka nem számít, és szerintem, ha megvan hozzá az alakod, nyugodtan vegyél fel feszülősEBB farmert. De azért ne legyen olyan, mint egy leggings...

: )

2011. aug. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!