Csajok szeretitek ha egy fiú tornacipőt hord, feszülősebb nacival? Fontos, hogy Converse legyen a cipő?
Figyelt kérdés
Vagy nem nézitek meg a márkáját? XD2011. aug. 26. 17:23
11/19 anonim válasza:
Ja, és felőlem lehetsz feminin is, mert akárki akármit mond, az szexi. :D
12/19 anonim válasza:
Ha töketlen kisgyereknek akarsz látszani akkor tökéletes öltözék. Feszülős naci... simán b*zinak gondolnálak. Converse meg unalmas és ronda. Inkább valami márkátlan sportcipő.
13/19 anonim válasza:
Csőnadrág mértékkel, Converse lehetőleg fekete vagy szürke legyen, láttam már pasin pinket meg narancssárgát is. Nekem amúgy tökmindegy a márka, az összkép a lényeg.
14/19 anonim válasza:
Az öltözékkel nincs bajom, az viszont már elég nagy probléma, ha valakinek FONTOS, hogy Converse legyen a pasijának a tornacipője.
15/19 anonim válasza:
Feszülős naci kis 20 kilós bu*iknak való
Converse cipőtől lassan idegrohamot kapok
Kérdezem én: HOVA TŰNTEK AZ IGAZI FÉRFIAK?
16/19 anonim válasza:
23:11 hogy kellene kinéznie egy igazi férfinak? :D Amúgy egyetértek, ez nem a legvonzóbb öltözködési forma, de hát ha manapság minden 2. csávó így néz ki... :/
17/19 anonim válasza:
Nekem az igazi latin(os)kigyúrt pasik jönnek be. Nem a vasalthajú nyálgépek :/ nem is értem h egy csajnak hogyan jöhet be egy ilyen kis p*csfej.
18/19 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért vannak úgy oda a fiatalok ezért a Converse-ért? Miért hiszik, hogy menő? Még ha valami normális márkáról lenne szó. Na de Converse? Hát vicc egy kategória...
19/19 anonim válasza:
A márka nem számít, és szerintem, ha megvan hozzá az alakod, nyugodtan vegyél fel feszülősEBB farmert. De azért ne legyen olyan, mint egy leggings...
: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!