Hosszú piros kabátomhoz milyen színű sapka illik?
Figyelt kérdés
Barna hajam és barna szemem van, néztem ki egy barna oldalt virágos sapkát szerintem szép. Szerintetek a piros kabáthoz illik?2011. aug. 26. 13:10
1/6 anonim válasza:
fekete az megy mindenféle képpen!
2/6 anonim válasza:
én a fehérre szavaznék,azzal olyan elegánssá válik...:)
de am a fekete és a fehér minden más színhez megy....vagy lehetne a piros még...:) [link]
3/6 anonim válasza:
fehér,piros vagy sötétkék(de a sötétkék csak akkor,ha sötétkék farmer van rajtad)
4/6 A kérdező kommentje:
Ohh sajnos a fekete és fehér nem áll jól nekem :( A piros szerintem túl sok lenne.. piros kabát piros sapka...
Hát nem tudom :( Azt hittem a barna megy hozzá!
A fehér nekem nagyon elegáns lenne azért nem szeretném. Bár lehet fehérben is van olyan ami nem olyan komoly.
2011. aug. 27. 08:57
5/6 A kérdező kommentje:
Ha barna csizmám van és piros kabát úgy illik a barna sapka hozzá?
2011. aug. 27. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!