Csajok, ilyen melegben mi az a legkevesebb ruha, amiben ki mertek menni az utcára? És otthon?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 12:35
11/17 anonim válasza:
utcára rövidujjú,rövidnaci. Itt most melegítőnaciban és rövidujjúban ülök. Légkondi nincs csak téglaház :)
12/17 anonim válasza:
Utcán csőtopp, vagy térdig érő naci(vastag a combom) Itthon meg póló, meg egy farmer. Jó idő van, redőnyök leengedve, kellemes 20-25 fok körül van itt bent. :)
13/17 anonim válasza:
Otthon:vizes ruhában vagyok(hosszú farmer,póló ilyenek
utca:rajtam látszatra csak az ujjatlan felsők nyáriak
14/17 anonim válasza:
Otthon topp és fürdőruha kint az utcán pedig rövidnaci stb amúgy a tally weijl ben lehet venni tökjó nyári rucikat :p
15/17 anonim válasza:
hát én itthon csak egy bugyiba vagyok, semmi más:D utcára farmer rövidgatyó, atléta, papucs
16/17 anonim válasza:
Otthon semmi, csak ha kimegyek a szobámból, utcán ujjatlan felső és halász nadrág, annál rövidebbet nem tudok elképzelni magamon.
21/L
17/17 anonim válasza:
Utcára és itthonra is ugyanúgy rövidujjú felső vagy mell alatt bővülő spagettipántos felső és pici farmershort, vagy ha fehér felsőt veszek fel, akkor fehér kockás short, amit azért szeretek jobban, mert lengébb. :D Légkondink van, így azzal nincs gond, hogy itthon megsülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!