Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fila oldaltáskát szeretnék...

Ada.Cicc. kérdése:

Fila oldaltáskát szeretnék venni? (több lent)

Figyelt kérdés

A kérdéseim azok lennének:

1. Nem gáz az után hogy szinte mindenki ilyet hord?

2. 13-14 éves lányon jól ál?

bocsi ha kicsit hülye kérdések máshogy nem tudom megfogalmazni..:$

2011. aug. 26. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem vettem észre, hogy mindenki ilyet hord, amíg nem jelent meg az az újságcikk, amit két nap múlva úgyis elfelejt mindenki, szóval szerintem vedd nyugodtan :)

Ha gimis vagy, akkor viszont suliba szerintem ne ezt vidd, hanem hátizsákot, mert ott még van annyi cucca egy diáknak, hogy fájjon tőle a válla.

2011. aug. 26. 01:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már k*rva gááááz. Minden 2. embernek ilyenje van, és már unom ezeket látni. Jó oké h jólnézki, de én már akkorse vennék ilyet, amiatt mert mindenkinek ilyenjevan:D..olyan mint valami vírus. szóval szerintem térj vissza a jó útra és eszedbe se jusson ilyen:D
2011. aug. 26. 01:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Amióta van ez a 'teszkós' akció, azóta elég sok jön velem szembe az utcán. Az oldaltáskával nincs semmi baj - főleg, hogy lány vagy - viszont ha zavar a tömegcucc, akkor ne Filát vagyél.
2011. aug. 26. 03:04
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
napi 3000 tesco-s fila táskát látok...szerintem nagyon gáz... már lassan olyan mintha egy tesco-s szatyorral rohangálnál.
2011. aug. 26. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Ha illik a stílusodhoz, akkor biztosan jól fog állni:)

Akit meg zavar, hogy sok embernek van, hát istenem, ne nézzen oda.

2011. aug. 26. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

én biztos nem vennék, minden 2. embernek az van

de ha téged nem zavar, vegyél, biztos jól áll :)

én tökéletesen meg vagyok elégedve a fekete nike váltáskámmal :D

2011. aug. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!