12-15 éves lányok! Milyen bugyit hordtok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 13:40
11/23 anonim válasza:
Háát... ez kicsit ledöbbentett, de ti tudjátok xD Bár sok értelmét nem látom mert (jó esetben)Ti még nem mutatjátok meg a bugyitokat, hogy húde szexinek kelljen lenni.
12/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én sem hordok tangát, de volt olyan kérdés, ahol olvastam, hogy sok korombeli igen.
2011. aug. 25. 14:05
13/23 A kérdező kommentje:
2011. aug. 25. 14:07
14/23 anonim válasza:
huh, hát tangát nem kéne, azt a felnőtt nők sem hordanak minden nap...
Tudod, sokkal nagyobb benne a fertőzésveszély, a baciknak egy jó kis hidat alkot.
15/23 anonim válasza:
Egy 12 és egy 15 éves között azért elég nagy a különbség.
Én 13 éves koromtól kezdve felváltva hordok minden fajtát.
16/23 anonim válasza:
én 11-12 éves korom óta hordok tangát és nem értem mért kell felfújni mindenki azt a bugyit hordja amit szeretne
17/23 Joy Turner válasza:
Én is hordok kábé 13 éves korom óta tangát, és minden áldott nap az van rajtam immáron 10 éve. Soha nem volt semmiféle fertőzésem, és nekem a tanga a legkényelmesebb. Szörnyen kényelmetlen számomra egy literes, vagy francia bugyi. Persze ez tök egyénfüggő. De tényleg nem kell felfújni a tangatémát.
18/23 anonim válasza:
13évesen eszembe se volt a tanga,még a francia se. 15 évesen kezdtem el hordani a tangát,francia bugyit, mindenféle szépséget:)
16l.
20/23 anonim válasza:
14 éves koromtól hordok állíndóan tangát, ha menstruálok franciát. A simát ki nem állhatom :/ 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!