Hol lehet ilyen pulcsit venni? Amúgy tetszik?
Figyelt kérdés
Azért tetszett meg mert emlékeztet az amerikai filmekben a középiskolás sportolók pulóverére. :D
17/f
2011. aug. 25. 13:28
11/21 A kérdező kommentje:
jólvan :DD
2011. aug. 25. 13:56
12/21 anonim válasza:
Tommy Hilfigernek is van az új kollekciójában csak az húzósabb áron van mint a NYorker és társai.Amúgy szerintem nagyon ronda felnem vennék ilyet 18f voltam
13/21 anonim válasza:
Idén ősszel ez lesz a divat, New Yorker, Takko, tele vannak ilyenekkel, már kérdezők is sokan feltették az elmúlt két hétben hogy ilyet akarnak hol lehet. Még pár hét, mire bejön az ősz minden fiatal ilyenben fog rohangálni, olyan lesz a busz reggelente mint egy amerikai iskolabusz :)
15/21 A kérdező kommentje:
köszi, nekem is tetszik de nem akarok tucat lenni :/
2011. aug. 25. 14:17
16/21 anonim válasza:
Húú elnéztem bocsi, nem láttam, hogy fiú van, én meg itt javasolgatom neked a Jennyfert :).
A Griff Gentlemen's-ben találsz ilyen fazonú pulcsikat, több márkából is választhatsz.
17/21 anonim válasza:
Pedig ez lesz az ősz slágere :)
18/21 anonim válasza:
a takkoba ilyet áárulnak most:)))) kapj le rá mert elviszikxD ha a fiú részlegen nincs,a lánynál keresd
3ezerFt
19/21 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek :D
2011. aug. 25. 18:51
20/21 anonim válasza:
Mondok jobbat: ha akarsz továbbtanulni és esetleg már tudod hova, akkor a legtöbb magyarországi egyetem ajándékboltjában lehet kapni ilyet. Amúgy nekem is nagyon tetszik, csak nekem nincs hova felvenni, szóval nálam a téli esték filmes-csajos estjein kerül elő.
22//L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!