Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok netről rendelni...

Szoktatok netről rendelni cipőt, táskát, ruhát, kiegészítőket? Honnan?

Figyelt kérdés

Szeretnék pár kiegészítőt, cipőt, ruhát beszerezni, olyat, ami nem jön velem szemben az utcán, de kifizethető egy "könyvelő fizetéséből" :) Külföldi oldalak is jöhetnek!

Köszi!!

2011. aug. 25. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, én inkább Ebayen rendelek,mert vannak olcsó és ritka darabok. Mondjuk eddig műköröm uv lámpát,díszítéseket,tipp vágót,etc etc rendeltem,de tervezem hogy pl ing-et ott veszek :) Vaterán sajnos aránytalanul drága dolgok vannak, hisz ők is külföldről rendelik jó esetben,aztán vaterán drágábban adják el. Persze kivételek mindig vannak.

Aztán még sminket is ebayról,illetve pl : cherryculture-ról rendelek. Ruhákat ismerősöm rendelt,neki is megérkeztek mindig.

2011. aug. 25. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
én is ebayről szoktam, meg néha amazonról
2011. aug. 25. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kiegészítőt érdemes rendelni netről..mert a ruhának az anyagát nem is érzed (aztán ki tudja pár nap múlva szét bomlik) cipőt se ajánlom mert sok helyen nem adnak másikat..ha esetleg rossz a méret vagy kényelmetlen..
2012. jún. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!