Szoktatok netről rendelni cipőt, táskát, ruhát, kiegészítőket? Honnan?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár kiegészítőt, cipőt, ruhát beszerezni, olyat, ami nem jön velem szemben az utcán, de kifizethető egy "könyvelő fizetéséből" :) Külföldi oldalak is jöhetnek!
Köszi!!
2011. aug. 25. 11:41
1/3 anonim válasza:
Szia, én inkább Ebayen rendelek,mert vannak olcsó és ritka darabok. Mondjuk eddig műköröm uv lámpát,díszítéseket,tipp vágót,etc etc rendeltem,de tervezem hogy pl ing-et ott veszek :) Vaterán sajnos aránytalanul drága dolgok vannak, hisz ők is külföldről rendelik jó esetben,aztán vaterán drágábban adják el. Persze kivételek mindig vannak.
Aztán még sminket is ebayról,illetve pl : cherryculture-ról rendelek. Ruhákat ismerősöm rendelt,neki is megérkeztek mindig.
2/3 anonim válasza:
én is ebayről szoktam, meg néha amazonról
3/3 anonim válasza:
Szerintem kiegészítőt érdemes rendelni netről..mert a ruhának az anyagát nem is érzed (aztán ki tudja pár nap múlva szét bomlik) cipőt se ajánlom mert sok helyen nem adnak másikat..ha esetleg rossz a méret vagy kényelmetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!