Szerintetek egy 17 éves fiún hogy néz ki egy márkás óra? (boss, diesel, armani stb. )
Figyelt kérdés
Jól ál? Menő? Vagy milyen...
Leginkább lányok válaszát várom, kort is pls.
2011. aug. 24. 23:00
11/16 anonim válasza:
Nincs vele gáz de azért egy kicsit furi :p
12/16 anonim válasza:
Szerintem ez a normális, nem pedig az, hogy 18 évesek szilikon rózsaszín órákat hordanak.
13/16 anonim válasza:
Szerintem tök lényegtelen.
Normális ember annyira nem foglalkozik ezzel, a pávák szerint meg menő.
Ha nem olyan az anyagi helyzeted, hogy lazán kifizesd(nem pár forintos mulatságok azért), akkor pedig fölösleges ilyen drágát venned, vannak olcsóbbak is.
15/L
14/16 anonim válasza:
Szerintem jó:) Biztos jobb mint az odm jelly...Nekem is olyan van, de én LÁNY vagyok, és szerintem full b_zis egy pasin.
16/16 anonim válasza:
Normális ember annyira nem foglalkozik ezzel, a pávák szerint meg menő.
PFFF te elvagy tévedve szted futná " a páwáknak" 70.000res órákra?? Lófa*t jó nekik a 2000ftos gumi óra is.
Submuriner...hát inkább egy Hublot, vagy IWC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!