Idegesitő az ha egy 11-12 éves divatol?
Ha úgy divatol mint egy 14-15 éves akkor nevetséges. Az ilyenekre legyintenek az utcán hogy "ó de édes, hadd játsszon a kislány olyat hogy ő most egy nagylány"
Ha utálja Hannah-t akkor sem történik semmit, ezerféle tinifilm meg mesefigura van ami rajta lehet a tolltartóján :)) Még gyerek, tehát felesleges nagylányosat játszani, mert senki nem veszi komolyan, csak kinevetik a háta mögött.
ha jól divatol akkor akár többnem is kinézhet..bár ezt leginkább csak az ázsiaiak tudják megcsinálni...ők tudják mi az a divat :)..
am sztem nem gáz..miért ne lehetne egy fiatal is divatos?
Hát mikor úgy néz ki, ami nem a korához illő, az gáz, főleg, hogy én olyannal még nem találkoztam, aki ne verné a nyálát, meg szekálná halálra azokat, akik még gyerekek maradnak - minthogy azok is. Az ilyenek csak buta kislányok a szememben, akik attól érzik nagynak magukat, hogy anyuci-apuci pénzét elverik sekélyes marhaságokra úgy, hogy bele nem gondolnak, hogy az nem csak úgy esik az égből, és soha két gyufaszálat nem tettek még keresztbe semmiért. Idegesíteni nem idegesítem magam ilyesmin, de szánakozni és sajnálkozni szoktam rajtuk. :D
Persze egy gyereket se kell zsákokba öltöztetni, de azért van ami nem egy gyereknek való. Pl. smink, ráadásul minden ízlés nélkül... esti, vagy inkább útszélieknek való smink nappalra, stb... XD
Régi barátnőim 11 évesen éjfélig maradtak főtéren,fiúztak divatoltak stb. Jót röhögtünk rajtuk akkor is,most is :D
13 évesek és hajnali 4kor mennek haza :P
ha azt akarod hogy komolyan vegyenek nézz ki komolyan
aki nem hiszi példa:
megasztár két kiskorú hien és anna, az egyiket mindig komolyanvették, a másikat meg kirúgták azért mert *egyszer* elsírta magát, holott az öszes többi versenyző konkrétan végigbőgte az adásokat (elég idegesítő is volt)
no ennyit erről, jogos ha idősebbnek akarnak kinézni, és néha hasznos is, bár itt az ázsiaiak előnyben vannak, ők értenek a divathoz, és az európaiak nem nagyon tudják megállapítani a korukat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!