Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csizma díszítésre van ötletetek?

Csizma díszítésre van ötletetek?

Figyelt kérdés

Vettem egy egyszerű fekete műbőr csizmát, ugyanilyen forma [link]

Elég unalmas így, tehát kéne rá valami lánc vagy nem tudom mit tegyek rá... na és hogyan rögzítsem?

Ötleteket várok.

2011. aug. 22. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:

ha láncot teszel rá, akkor úgy rögzítsd, hogy egy kis láncszemet szúrj át a csizmán és ahhoz kapcsold a többi láncszemet =)

én amúgy egy kis művirágot tennék rá, vagy egy kis szalagot tekernék rá körbe =)....ezeket elég egy tűzőgéppel (amivel a papírt is összetűzik) rögzíteni =)

remélem hogy tudtam segíteni =)

2011. aug. 22. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Tegyél rá szegecseket és/vagy ringlit.
2011. aug. 22. 17:38
 3/3 szamóca.. ***** válasza:

tűzőgép nem a legjobb, belül szúrhat:)

plusz én nem szúrnám át a műbőrt, mert rongálja.

ha rögzíteni akarsz rá, olyan helyre rögzíts ahol már van varrás, ott az öltésszemekbe kézzel tűvel erős cérnával belevarrhatsz gyakorlatilag bármit.

ötletek... lánc, lánc szalaggal átfűzve, szegecses pánt, csatos pánt, akár egy színes műbőr anyag darab megkötve, ragaszthatsz is rá szegecseket, vagy festheted is, bár az kopik. tehetsz rá kis karikákat, amit szalaggal megcsinálhatsz fűzősre. vagy varrhatsz rá zipzárakat körbe, akárhova.

vagy... talán még fel is hasíthatod (ez anyagtól függ) kicsit, a belsejébe varrsz vmi neked tetsző anyagot, és visszahajtva patenttal rögzítheted ha szükséges.

vagy a lábszáradnál fent verhetsz bele ilyen... nem tudom mi a neve, szegecsverővel szotkam olyat csinálni, ilyen lyuaks szegecs, mint a cipőfűzőlyuk csak nagyobb:D remélem érted... és abba körbe fűzhetsz valami anyagot, hátul v oldalt megkötve.

2011. aug. 22. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!