Honnan tudnék rendelni Fullmetal Alchemist State Uniformot?
A lehető legolcsóbban kéne... esetleg belföldről. De ha nincs, akkor olyan oldalak, ahol leírják, hogy varrjam meg, vagy vannak szabásminták...
Gondolom animeconra kell :) Igazából nemtudom,hogy belföldről lehet-e rendelni...de külföldi oldalakról biztosan lehet beszerezni. Nézz körbe a www.cosplay.hu oldalon hátha van 1-2 ötlet. Hirtelen sajnos csak 2 angol nyelvű oldalt találtam amin van valami leírás :
Remélem valamennyit segítettem,ha netán találok belföldi webshopot akkor értesítelek :) Amúgy őszire lesz?
fúú :) hogyha csak diákfilmre kell,akkor semmiféleképpen nem éri meg rendelni :) Amúgy sem hinném,hogy hordanád a hétköznapokon.. :D Remélem a fiú szabásminta kell,mert találtam egy kicsit jobb oldalt,mint az előzőe,mert ahogy látom itt vannak képek még az egyéb kis trükkökről is.. :)
Remélem,megy az angol,mert nem hinném hogy magyarban van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!