Mit vegyek fel polgári esküvőre, majd másnap a templomira?
Hétvégén esküvőre megyek. Pénteken lesz a polgári esküvő. Most tudtam meg, hogy a párom révén nekem is ott kell lennem. Azt hittem csak szülők és tesók lesznek, dehát ezek szerint távolabbi rokonok is.
Másnap lesz a templomi és a lagzi.
Ugye nem nagyon illene ugyanabba a ruhába menni?
Mit vegyek fel? Ráadásul vasárnap meg bérmálkozás lesz amire szintén meg vagyok hívva. Oda is mit vegyek fel? Kész ruhás szekrényt kell elvinnem a végén (nem a lakóhelyemen lesz egyik sem)
Köszi előre is a válaszokat!
A bérmálkozásra meg a polgári esküvöre jó ugyanaz, valami elegánsabb szoknya vagy nadrág (nem farmer és nem tapadósan szük), egy szép blúzzal vagy toppal.
A templomi esküvöre is felveheted, másik felsörésszel, akkor nem ugyanaz, és mégsem kell túl sokat vinned.
A lakodalomra meg valami szép alkalmi ruha való.
Nem irod, hogy mennyi idös vagy és milyen stilusú öltözékeket szeretsz, sporotsabb, elegánsabb, igy csak ennyit tudok javasolni.
Hát gondoltam leírom miből lehetne választani, de nem igazán vannak alkalmi ruháim, csak a ballagó kosztüm, ami sötét. Vásárolni fogok szóval emiatt nem írtam.
Van egy drapp színű vászon nadrágom, meg egy világos szoknya, ahhoz felső ami csillogós, de vhogy nem tetszik már a összeállítás. Meg van egy térdig érő vállpántos ruhám. Az pamut, egyszínű barnás, és a mellrész közepén húzott, ott van egy csat amin kövek vannak. De szerintem túl snassz alkalminak:S
Ja igen a kor 21 vagyok és lány.
Hát a kertkaput inkább kihagynám, mert elvonnám a figyelmet a menyasszonyról:P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!