Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel polgári esküvőr...

Mit vegyek fel polgári esküvőre, majd másnap a templomira?

Figyelt kérdés

Hétvégén esküvőre megyek. Pénteken lesz a polgári esküvő. Most tudtam meg, hogy a párom révén nekem is ott kell lennem. Azt hittem csak szülők és tesók lesznek, dehát ezek szerint távolabbi rokonok is.

Másnap lesz a templomi és a lagzi.

Ugye nem nagyon illene ugyanabba a ruhába menni?

Mit vegyek fel? Ráadásul vasárnap meg bérmálkozás lesz amire szintén meg vagyok hívva. Oda is mit vegyek fel? Kész ruhás szekrényt kell elvinnem a végén (nem a lakóhelyemen lesz egyik sem)

Köszi előre is a válaszokat!

2011. aug. 21. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudjuk mi van a ruhatáradban, így nehéz lesz válaszolni.
2011. aug. 21. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A polgári esküvőre és a bérmálkozásra mehetsz ugyanabban a kosztümben, ami egyszerű és elegáns viselet.A templomi esküvőre, és a lagzira valami alkalmi ruhát vegyél fel.Az az egy kitétel van ilyenkor, hogy ne légy feltűnőbb, mint a menyasszony.
2011. aug. 21. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:

A bérmálkozásra meg a polgári esküvöre jó ugyanaz, valami elegánsabb szoknya vagy nadrág (nem farmer és nem tapadósan szük), egy szép blúzzal vagy toppal.

A templomi esküvöre is felveheted, másik felsörésszel, akkor nem ugyanaz, és mégsem kell túl sokat vinned.

A lakodalomra meg valami szép alkalmi ruha való.

Nem irod, hogy mennyi idös vagy és milyen stilusú öltözékeket szeretsz, sporotsabb, elegánsabb, igy csak ennyit tudok javasolni.

2011. aug. 21. 21:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát gondoltam leírom miből lehetne választani, de nem igazán vannak alkalmi ruháim, csak a ballagó kosztüm, ami sötét. Vásárolni fogok szóval emiatt nem írtam.

Van egy drapp színű vászon nadrágom, meg egy világos szoknya, ahhoz felső ami csillogós, de vhogy nem tetszik már a összeállítás. Meg van egy térdig érő vállpántos ruhám. Az pamut, egyszínű barnás, és a mellrész közepén húzott, ott van egy csat amin kövek vannak. De szerintem túl snassz alkalminak:S

Ja igen a kor 21 vagyok és lány.

Hát a kertkaput inkább kihagynám, mert elvonnám a figyelmet a menyasszonyról:P :)

2011. aug. 21. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja igen a stílusomról annyit, hogy eléggé visszafogott vagyok.
2011. aug. 21. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fehéret ne vegyél fel, ez alap. A polgárira mehetsz nadrágban és egy szép felsőben, a templomira meg a lagzira vegyél valami jó kis ruhát, de a templomban is fedje valami a vállad.
2011. aug. 21. 22:23
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat,m így már sokkal könnyebb döntenem:)
2011. aug. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!