Mennyire divat még a scene stílus?
Figyelt kérdés
És egy pasinak szerintetek hogy állna? Olyan 20 éves forma srác, de elég gyerekes meg az arca is inkább kisfiús.
Nem festené magát, csak öltözködésileg
2011. aug. 20. 22:50
11/19 anonim válasza:
Most akkor nem magadról kérdezel vagy mi? :/ Ha nem divat nem leszel scene? Szard le mások véleményét, hisz ez a stílus erről szól! ;)
12/19 anonim válasza:
nem, drágám, nem az fáj, ha egy fiú ad magára, hanem az ha úgy néz ki mint egy homár. -.-'
13/19 anonim válasza:
úááááá, ha te nőt akarsz magadnak, akkor ajánlom, h NE tedd!!!
14/19 anonim válasza:
mindig is gáz volt, és az is marad
15/19 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy mi ez a stílus, de google segített. Amikor a fiúk lánynak öltöznek. Tégy, ahogy akarsz:D
16/19 strawberry_girl válasza:
nemtudom hogy kiment e de nekem végülis bejön a scene.de ugye azért van egy határ:D a tul össze visza szinesen öltözködés meg az agyon szinezett haj az számomra már sok.:)
17/19 strawberry_girl válasza:
de mondjuk szerintem se festd magad:D vagy ahogy akarod xd
jha és igen szard le más véleményét ha nemteccik nem néz rá:D engem pl k*rvára nemérdekel ki mit gondol(:
18/19 strawberry_girl válasza:
a scene nem kimondottan divat;D
19/19 anonim válasza:
Ha scene vagy, akkor szard le mások véleményét, mert az a lényege, hogy te döntsd el, hogy mit csinálsz, és ne érdekeljen, hogy máknak mi a véleménye rólad. Engem soha nem az érdekelt, hogy valaki milyen cuccokban járt, szóval, szerintem, ha neked tettszik, nyugodtan legyél scene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!