Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözhet valaki az R&B...

Hogy öltözhet valaki az R&B stílus szerint?

Figyelt kérdés
(mint ahogy a metálnak, rap-nek stb is megvannak a saját stílusjegyei, ruhadarabjai...)
2009. ápr. 15. 16:52
 1/7 A kérdező kommentje:
(félreértés ne essék, nem azért kérdezem mert most gondoltam egyet és így akarok öltözni divatból... hanem már így öltözök egy ideje, és sokan nem vágják le hogy milyen stílust szeretnék képviselni stb...)
2009. ápr. 15. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:

szia

én is RNB fan vagyok, mégis csőgatya...1-2 emos cucc

az RnB ugye a soksoksok arany csillogás... mint Rihanna és Beyonce... ha ezzel nem sokat segítettem akkor bocsi. de én is ennyit tudok :) pusziii

2009. ápr. 15. 21:04
 3/7 A kérdező kommentje:
srác vagyok am :D:D
2009. ápr. 15. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Az komoly :P XD akkor sztem ne öltözz aranyba és csillogásba :)
2009. ápr. 16. 07:50
 5/7 A kérdező kommentje:
am csillogás az van :D meg arany szín is egy kevés :D
2009. ápr. 17. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
:) az meg hogy?csillogás?arany?ékszer?vagy ne má hogy fliteres ruciba nyomod atükörnél mikor nem lát senki :P
2009. ápr. 18. 13:14
 7/7 A kérdező kommentje:

hát nem egészen:D:D de ezen jót nevettem xD ;)

[link]

(ennél kicsit egyszerűbbre gondolok, de télleg csak kicsit :D) vagy pl egy fekete, arany mintás póló? vagy ami ilyen köves :D ilyesmikre gondoltam am

2009. ápr. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!