Converse helyett milyen cipőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 22:45
11/22 A kérdező kommentje:
2 Converse-m van.Egyiknek annyi a baja,hogy meg van 3 éve és "leszakadt" a lábamről.:) Az megint más,hogy ma mindenkinek ilyen van.Pont ezért kérdeztem,hogy mit kéne vennem.
2011. aug. 22. 23:16
12/22 A kérdező kommentje:
De kitartok a Converse mellett mondjuk.Nem azért hordom,hogy menő legyek stb..aki ezért veszi annak csak gratulálok!:D
2011. aug. 22. 23:18
13/22 anonim válasza:
adidas magasszárú (:
nekem 4 van.
Conversem meg egy se xD (najó van egy lopott amit haverom intézett xDxD)
niket ne vegyél, nekem volt olyan edzőm és kb 1hónap alatt szétesett
14/22 anonim válasza:
nos én nem lopottam szereztem a conversem pedig elég jól bírják van 7 db. és annyi hogy az egyik már 6 éves és még mindig nagyin jó állapotban van . tehát én az előző oldal utolsója voltam!!! I (L) CONVERSE!!!!!!! : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/22 anonim válasza:
Eddig nekem sem ment szét a converse, majd kiderül milyen lesz. Én is kitartok mellette következő ilyen lesz
19/22 anonim válasza:
lacoste, le cop sportif vagy mi nem tudom, hogy kell írni
20/22 anonim válasza:
bármi ami jól néz ki és márkás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!