Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek mi minden van...

Lányok! Nektek mi minden van a táskátokban?

Figyelt kérdés

Kezdetnek nekem:

cigi

2 öngyújtó (egy szép és egy tartalék) és doboz gyufa-ki tudja, nekem viszont muszáj rágyújtanom!xD

pénztárca (benne iratok, pénz)

tisztasági betét

betét

zsepi

telefon

körömlakk

körömreszelő

szempillaspirál

korrektor

alapozó

szemfesték

két rúzs

szájfény

lakáskulcs

toll

notesz

fésű

púder

szemceruza

kistükör

pótbugyi

körömolló

algopirin

algoflex m

strepsils

ragtapasz

fogpiszkáló

dezodor

napszemüveg

lehet vmit kihagytam xD

19/L

2011. aug. 19. 08:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
pénztárca (iratok, pénz, bérletek), kulcs, rágó, telefon, fülhallgató, könyv, toll, notesz, hajlakk, izzadásgátló, hajwax, körömápoló olaj, parfüm, tampon, tisztasági betét, nivea kézkrém, testápoló, szemceruza, szempillaspirál, hajgumi, fültisztító, körömpolírozó, zsepi, tükör, borotva, fésű, körömcsipesz, körömreszelő, olló, szemöldökcsipesz, vattakorong, bugyi, víz, törlőkendő, ragtapasz, egy kis törölköző, amit magam alá rakok, ha leülök a bkv-n vagy a vonaton és csavarhúzó is van nálam.
2011. aug. 19. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:

zsepi, pénztárca, bérlet, lakáskulcs, fülhalgató, telefon, tükör, óvszer,2 napszemüveg, Cosmopolitan:D, rágó, kismillió toll, parfüm, szemölökcsipesz, tampon, körömreszelő, mindenféle szemét..

17/L

2011. aug. 19. 14:32
 23/26 A kérdező kommentje:
Tényleg elviszem magammal a fél szobám! xD Mentségemre szolgáljon, hogy otthon se pakolok ki, ez mind bennevan a szobába is a táskámba. És igen le se tagadhatnám, hogy lány vagyok, majdnem leszakad a vállam de inkább vigyek valamit fölöslegesen, mint otthonhagyjak bármit is! xD
2011. aug. 19. 15:39
 24/26 anonim válasza:

-cigi

-öngyújtó

-zsebi

-tisztasági betét

-tampon

-szempillaspirál

-szájfény

-telefon

-pénz

-iratok

-kulcsok

-kabala pici maci (tudom-tudom..nem vagyok normális:D)

-azok az illatos kéztörlők, mert cigi után jól jön.

-rágó

-toll

-notesz

-mini parfűm

-körömreszelő

-paracetamol/aspirin

-fülhallgató

-gitárhangoló(pici és bármikor jól jöhet)

-fényképezőgép

azt hiszem ennyi.:D

2011. aug. 19. 20:16
 25/26 anonim ***** válasza:

Szóval:

Napszemcsi,pzs,körömlakk,rúzs,alapozó,tükör,szempillaspirál,kulcs,zselés talpbetét,hajgumi,csat,stb...,de a legfontosabb a Chivavám!:)Olyan kis tünci-prüncike!:)

2011. aug. 20. 20:51
 26/26 anonim válasza:
rágó, pénztárca, személyi+többi irat, lakáskulcs, telefon, parfüm, dezodor, tampon, óvszer, algoflex m, saridon, szájfény, rúzs, szemceruza, szempillaspirál, toll, körömlakk kb ennyi
2011. aug. 21. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!