Teakwonchuck kérdése:
Bakancs szeptemberben?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:55
1/9 anonim válasza:
Kifejthetted volna.. :D Hát.. olyan idő van akkor igen. Vagy most a divat szempontjából gondolod?
2/9 anonim válasza:
akkor még befülled a lábad benne
3/9 anonim válasza:
Nekem is van!! Imádom és szeretném használni szeptemberben, nem fog belesülni a lábad!
4/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha Szeptember van, és hideg, akkor jöhet. Ha Szeptember van, és meleg, akkor hanyagold. De ez nem egyértelmű??:D
5/9 anonim válasza:
Egy jó bakancs bőrből van, még annyira sem fülled bele a láb mint egy sima sport vagy tornacipőbe... én nyáron is hordtam, semmivel nem volt rosszabb mint sportcipőben.
6/9 anonim válasza:
nyáron inkább papucs vagy szandál...hiába van bőrből a sportcipőm besül a lábam...
7/9 A kérdező kommentje:
acélbetétes bakancsra gondoltam
2011. aug. 18. 20:16
9/9 anonim válasza:
Szerintem ha nincs dög meleg, akkor akármikor jó, bár én télen hanyagoltam, mert nagyon hideg volt az acél.
Milyen márka? Nekem Doc Martens volt, de szerettem... Lehet, elő kéne venni*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!