1/9 anonim válasza:
Takko, C&A, H&M, New Yorker meg szinte minden 2. boltban.
3/9 anonim válasza:
Hülyeség amit az első írt, én is tök régóta ilyet kerestem és egyik boltban sem találtam. Végül Vaterán találtam egy nagyon jót, Playboy márkájú, egyszerű fekete, mint amit linkeltél, csak a gombjai is feketék.
4/9 anonim válasza:
barátnőm 4000 Ft körüli összegért vett vagy 6 db-ot, különböző színekben (fekete is) a Zaraban.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és esetleg Cegléden???
2011. aug. 18. 16:47
6/9 anonim válasza:
Aki nem arra valósi honnan tudja mi van arra? :o Neked kell tudni milyen üzletek vannak ott.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát Cegléden semmi pláza nincs csak ilyen kisebb butikok és ha esetleg valaki ceglédi ls látja ezt a kérdst akkor esetleg tudna válaszolni :)
2011. aug. 18. 17:04
8/9 anonim válasza:
promod? bemész a westendbe ott tuti van.
17L
9/9 anonim válasza:
Hát tudod én tegnap voltam vásárolni és minden második hely tele volt ilyen kardigánokkal. Hármat vettem magamnak három különböző helyen. Lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!