Kiadnál 50 ezer forintot egy óráért?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 21:13
2/13 anonim válasza:
Én igen (még szerintem többet is), ha megtehetném és olyat találnék, ami tetszene annyira és megérné, hogy kifizessek érte ennyit.
3/13 anonim válasza:
Hát persze mivel kb minden normális óra ott kezdődik
4/13 anonim válasza:
Természetesen nem. Nem ér annyit ez a kiegészítő (nekem).
5/13 anonim válasza:
Nem. Egyrészt nem hordok órát, másrészt azért nekem 50 ezer forint annyira nem kevés pénz, hogy egy kiegészítőre ennyit kiadjak.
Ha nagyon gazdag lennék, akkor talán, de akkor sem hiszem....
6/13 anonim válasza:
Ha adnának hozzá kétmillió forintot, akkor igen.
7/13 anonim válasza:
én simán, csomó ismerősöm van aki ennél drágábban vett órát és 15-20 éve használják és még nem romlott el, bezzeg nekem mindig szétesnek, elromlanak az óráim
8/13 anonim válasza:
Természetesen igen, egyszer kell megvenni és biztos lehetsz benne, hogy jó ideig nem lesz gondod vele. A másik, hogy gazdagságot, jómódot tükröz egy drága óra, na meg persze lerí a viselőjéről, hogy ad magára, ezek a dolgok pedig fontosak nekem.
2OL
9/13 anonim válasza:
A kétmilkós kommentet adom.
Amúgy nem hiszem, még akkor sem ha megtehetném. Bár akkor más lenne minden.
10/13 anonim válasza:
én most 30ért vettem egy órát.
Még kicsit ezt is sokallom, mivel egy óra nem örök élet. Hát nem tudom, attól függ, mennyire lennék oda az óráért.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!