Mit gondoltok a turkálókról?
Én is imádom őket szinte majdnem minden ruhám onnan van és senki nem mondja meg tegnap épp egy bőr, szegecses balerina cipőt találtam nagyon-nagyon jól néz ki na és vajon mennyi volt ? 500Ft és még rajta volt az eredeti címke amin 45 eurót ér.. :DD meg volt már onnan edhardy pólóm, nagyon sok jó cipő, meg a csőnadrágjaim csak onnan vannak :DDD és annyira jó pólókat lehet találni meg a téli kabátok na azokat imádom :)) meg csizmák is nagyon jók szoktak lenni, és táskák is fuhh :))) őszintén szólva vannak azok a becsomagolt fehérneműk amik még nem voltak senkin.. na én olyanokat is szoktam venni de azért használtat nem :/ :DD ja és mindenki dicsér hogy milyen jól öltözöm milyen jó ruháim vannak :)) ja és azokat a ruhákat nem látod máson :D :)
Szóval nekem abszolút meg éri turiba járni :))
17/L
hát nem tudom de én régeben benéztem vagy 30 helyre és nem találtam semmit.. mind régi sz*r rúhák és a durva hogy ezt adják 2000-3000 forint kilóig, az akasztós helyekről nem is beszélek! meg de imádim kivan plakátolva h itt gucci meg prada és max mara plusz társai vannak közbemeg ilyen top shop-os (angliában a legolcsóbb) bolti rúhák vannak.
18 éves vagyok sziasztokxD
A kedvenc helyem a Renoválás (www.renovalasbolt.hu) a Blahán van a Dohány utca elején az Erste Bank mellett. Nagyon szuper hely, gyönyörű holmikkal darabáron. Nem a legolcsóbb, DE a cuccok mesések, gyönyörűek. Ne egy kilós Hádát sőt még egy darabáras Hádánál is különb. Nem pamuttrikókkal van tele, hanem szatén, muszlin, mintás, stb stb. egyedi holmikkal. A legtöbb ruha új, a címke is rajtuk van.
Ha valami spécire vágyom, odamegyek. Csőfarmerért a Zaraba, gyönyörű felsőért, ami különlegessé teszi a snassz kék farmert, oda megyek.
Mindenkinek ajánlom, ha szépre vágyik és nem 300 Ft-ért akar felsőt venni, mert ott ennyiért nem kap, viszont 1000-2000 Ft között bámulatos dolgok vannak.
Én vidéki vagyok,helyet ezért nem mondok. :D
Szerintem nem gáz,sőt. Itt vagy eléggé túlsúlyosan,de fiatalon. Pénzem esetleg kínais ruhákra lenne,de ott ha van is,minimális,az is öreges. Például farmerből is csak egy fajta van. :S
Turi eközben tele van nagy mérettel,amiken látszik,hogy alig hordottak. Imádom,hogy nem egy kaptafára készítették őket,mert bolti ruhákon én mindig azt látom,hogy azt hiszik,hogy valaki duci,akkor magas is,és óriása mellei vannak.
Szóval szerintem nem ciki turizni,és nem is érdekelne,ha ott találok magamra ruhát fillérekért.
Én is kisvárosban élek,Veszprém és Székesfehérvár között.
Nos hát én tegnap pont ott vettem 500Ft-ért nagyon nagyon szép táskát!^^ És általában a turikba kiegészítőket vagy pólókat veszek,nadrágot nem,ahhoz ott van a kínai.Nem értem,mindig a kínaira mondják,hogy milyen drága,pedig nem is,tök normális árak vannak ott(legalábbis nálunk)
Egyre több ember fog innen öltözködni.Nincs pénzem,pénzünk pl:9000 ft egy A...das pólóra.Ez van.Az angol cuccok marha jók!Kitűnő minőségűek,minőségi anyagokból vannak.Sok olyan darab van,amit csak 1x,2x vettek fel,és már ledobta magáról a nyugati polgár!
Megéri szétnézni!Van persze sok hihetetlenül vacak,elnyűtt holmi;azt egy laza mozdulattal arrébb kell tenni,nem kell megvenni.Ez a véleményem,pedig én 45 éves családapa vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!