Eredeti csuka lehet, aminek kívül van a jele?
A barátnőm vett egy Converse csukát. Állítása szerint külföldön vették a szülei neki,és eredeti. Kicsit felvágott vele.
A csuka jele nem belül,hanem kívül van. Az orra kicsit hegyesebb,és hátul is másabb lehetett a felirat.
Eredeti lehet?:O
nem eredeti
az eredeti converse-nek MINDIG belül van a jele
amúgy meg nem értem,minek költenek mások 10-20 ezreket egy olyan cipőre amit máshol 2000-ért megvehetnek :)
nekem is van egy csomó tornacipőm és attól még hogy nincs rajtuk az a bizonyos converse jel,még tökre ugyanúgy néz ki kivülről ... sőt amúgy az a poén hogy osztálytársamnak is vettek converse cipőt és 2 hétig bírta,az enyém meg nem converses,mégis 1 hónapja megvan ha nem több és semmi baja nincs XD
Pech ,hogy felvág vele ,hogy "eredeti". Mondtunk neki,hogy nem -erre ő felháborodott,majd mentegetőzött. Ezt követően szó nélkül távozott.
Nekem is eredeti van ,összetudom hasonlítani. (Belül van a jel,természetesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!