Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rosszul látom, hogy nagyon...

Rosszul látom, hogy nagyon kifinomulatlanok a magyar lányok (tisztelet a kivételnek! )?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy öltözködés, és stílus terén valami hervasztó a helyzet. A legtöbb lány ízléstelen és slampos, ráadásul egy kaptafára épülnek. A normálisabb egyéneken csőfarmer van tornacipővel/topánnal + póló/pulcsi, a rosszabbakon ( a "szexi" lányokon) pedig latex leggings, szakadt farmer/ülepes gatya leopárdmintás cuccok, vagy élénk színű villantós felső. Nagyjából ezek a fő irányok. Aki meg kilóg ebből a sorból, az általában rocker,goth,emo vagy ilyesmi, ami szintén szörnyű szerintem... És parfümökről nem is beszéltem még, minden 2. lányon valami kifinomulatlan pacsulit érezni.

Én is lány vagyok, és eléggé hervaszt, hogy ennyire hiányzik a nőies elegancia a hétköznapokból. Sokan még a színeket sem tudják szépen kombinálni, meg felvesznek több eltérő stílusú dolgot egyszerre.

Én vagyok finnyás/intoleráns, én nem érzek rá a dolgokra, vagy velük van a gond?

2011. aug. 17. 01:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Amúgy ez egy olyan dolog, hogy kinek mi számít kifinomultnak!

Amúgy meg nem tudom, hogy mi bajod van az élénk színekkel, nyáron szerintem pont, hogy azok a jók!

És azt már tényleg nem tudtam földolgozni, hogy neked 01:02-kor ez legyen a legnagyobb problémád!

Engem soha nem érdekelt, hogy ki mennyire divatos, persze látok egy-két olyan embert, aki nem öltözködik túl előnyösen, de ez már teljesen más kategóriába tartózik!

Én pl. a Zaraba, Promodba is szoktam olyan ruhákat látni, amire már azt mondom, hogy na jó ez már túl sok!

És, hogy "kifinomulatlanok a magyar lányok" azzaé nem értek egyet, tudom, hogy ezzel a szóval nagyot akartál aratni, de ilyen szó sajnos nincs!

Szállj magadba kis csillag és ne az legyen a napi problémád, hogy ki öltözködik stílusosan és ki ne!

2011. aug. 17. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!