Fecske vagy boxer?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 14:41
21/39 anonim válasza:
szerintem mindkettőt hordj,azt nem írom, hogy egyszerre de akár úgy is.A fecske az kényelmesebb és sokkal egészségesebb főleg ha sportolsz.a bokszer például akkor kel ha orvoshoz mész vagy ha ott alszol valahol, vagy a barátnőddel...szóval ha mások is látják mert szexi és nem is ciki
22/39 anonim válasza:
Attól függ.Ha csak én látom,mindkettő.
Strandon csak boxer típusú fürdőruha :-)
23/39 anonim válasza:
Kijavítanám: párom esetében ha csak én látom... :D
24/39 anonim válasza:
Boxer. A fecske nagyon nagypapis
25/39 anonim válasza:
Ha van barátnőd kérdezd meg, és ha vele alszol, vagy vele vagy, azt hord, ami neki bejön
Ha nincs, és csajozni indulsz, vagy úgy érzed, h még lehet vmi a nap végén, akkor boxer, mert a legtöbb lány kifejezetten utálja a fecskét.
De ha fecske neked kényelmesebb, akkor ha nő veszély nem fenyeget csak azt hord sztem :)
Am naná h boxer :P
1lány
30/39 anonim válasza:
Boxer<3
a pasikon ez áll a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!