Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet faja farmer gatyát...

Hol lehet faja farmer gatyát venni budapesten?

Figyelt kérdés
szal farmert szeretnék venni, nem csőgatyát de nem is oylan bőszárút ami befedi a cipőmet, hol tudnék uilyen gatyát venni bp-n?jah és olyan 5-8000 ft között gondoltam.15/f
2011. aug. 15. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt egyenesszárú nadrágnak hívják, keresd Bershkában, Pull and Bearben (leárazva van jó pár) Straight fit van ráírva azt hiszem.
2011. aug. 15. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
és ezek mely bevásárló központokban találhatóak, mert igy miskolci ként nem nagyon vágom :D-am azok az egyenesszárú farmerok nem olyan bőők?
2011. aug. 15. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

nem olyan bők, de nem is feszül valamilyen ilyesmi, csak ezen a fiún elég bu.zisan néz ki sztem.

[link]

bocs de azt nem tudom hogy melyik bevásárló központban vannak ilyenek, mert nem vagyok budapesti, de a westendben tuti van!!

2011. aug. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!