Szerintetek milyen Converset vegyek? 17/F
ti miről beszéltek? minden második tinin converse cipő?:O hát nem tudom, hogy ti hol jártok, de az biztos hogy nincs minden második tinin converse cipő, tény hogy hordják sokan a converse-ket, de a legtöbb ember szar kínasit tornacipőt hord, úgyhogy egy kicsit összekeveritek...
az lehet tucat, a 2000ezer forintos tornacipő, de a converse nem, amikor egy convesre 15-18ezer forint körül van!!!:)
szóval a converse rohadtul nem tucat! :) nyugodtan vegyél, én sztem sötétkéket vegyél! :)
dehogy van lecsengőbe tegnap a Váci útcába láttam hogy most adtak ki új converse modelleket de azok elég gyengék
Világosabb színű kellene mert a poloim elég világos színűek.
Te tudod :)
Legyél a 545683270 tini aki ilyen cipőt hord :)
Nekem ezek tetszenek :) ha világosak a pólóid attól még simán hordhatsz sötétebb csukát azzal kevesebb a gond, ha mindenképpen egyszínűben gondolkozol és világosában a sárga cipő eléggé vonzaná a tekintetem vagyis érted hogy értem xd na mind1 szóval az figyelemfelkeltő.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!