Csak én vagyok az egyetlen ember, aki még alváskor is hord melltartót? Már szerintem is egy kicsit beteges, de nem tudok anélkül elaludni.
én is mindig hordok... mármint mindig abban fekszek le csak van hogy zavar és akor leveszem de ha nem akkor simán abban alszok... és mindenki mondja h nem egészséges de azt senkiem tudja megmindani h miért -.-'...akkor bugyiban se aludjak mert azis egészségtelen ???
Vmelyik külföldi színésznő írta hogy ő mindig melltartóban alszik pont azért hogy feszes maradjon a melle...ennyi...
19L
amúgy bugyiban aludni se egészséges, mert szellőztetni kell odalent néha... :P
Amúgy meg: ha valaki lépeget helyetted, akkor nem az izmaiddal mozgatod a lábad, elsorvad. Ha valami tartja a melleidet, akkor a tartószalagok elgyengülnek, és egyszer kellene tartaniuk valamiért, nem megy nekik, megnyúlnak, és lógni fog a melled. Na meg tényleg, hacsak nem alszol állva, nem az alvástól fog lógni. :D
Az meg a hollywoodi idióták mit csinálnak fene jó dolgukban nem igazán győz meg, de ha nálatok ez a mérce, csak hajrá. Ha egy 60 éves javasolná, akinek úgy állnak, mint 20éves korában, akkor majd hiszek neki talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!