Nagyon gáz, hogy a 14 éves kiscsajnak ugyanolyan táskája van, mint a 60 éves bácsinak. Láttam már ilyet, egymás mellett álltak a buszmegben. Nagyon ciki volt.
2011. aug. 14. 11:54
12/23 anonim válasza:
Mennyibe kerülnek akkor ezek a táskák?
Mert már én is csodálkoztam, hogy ilyen jól megy mindenkinek. Járok a városban, és tényleg, alig teszek meg egy kis távot, és 6 Fila oldaltáskás emberbe futok.
2011. aug. 14. 13:45
13/23 anonim válasza:
valami attól ciki, hogy akciós, meg hogy sok van belőle ?D:D:D:D
2011. aug. 14. 13:53
14/23 anonim válasza:
Nem ciki sztem, ha már akciós és tetszik az embereknek akkor miért ne vennék meg?
Anyának vettük meg az edzőtáskát, azt szokta hordani, egyáltalán nem néz ki gázul vele. Az oldaltáska sztünk idétlen. Én még egy tornazsákot akarok venni, csak mostanában az nincs a TESCO-ban.
2011. aug. 14. 17:31
15/23 anonim válasza:
Szerintem ciki, ha meglátok valakinél FILA-s táskát, mindig eszembe jut, hogy biztos a TESCO-ból... bár nekünk is vannak pontjaink, de én a kozmetikai és az utazótáskát fogom megvenni.
2011. aug. 14. 17:51
16/23 anonim válasza:
Szerintem cikinek nem ciki csak fura. Én vettem egy oldaltáskát még a pénztárnál kiderült,hogy nem jó a zippzár. Visszacseréltük,másnap utaztam és első használatnál kiszakadt... De megvarrtam és jövőre már úgysem fogják sokan hordani akkor jó lesz :)
2011. aug. 14. 20:34
17/23 anonim válasza:
én is emiatt csináltam egy nagyon jó mintát rá,h eltakarjam a fila feliratot..nagyon jó lett:)
2011. aug. 14. 23:50
18/23 anonim válasza:
Mi pár hete haverommal azzal szórakozunk,hogy megszámoljuk mennyit látunk :D Kb másfél hét alatt olyan 80-valamennyinél tartunk... úgy hogy nem direkt keressük őket,csak ha látjuk :DD Sztem elég gáz...
2011. szept. 2. 22:30
19/23 anonim válasza:
Hogy a f*szba ciki a Fila táska cska mert sokan hordják de az ami elvileg divat ezek a szaros gumiórák meg a csőgatya nem?
2011. szept. 6. 23:31
20/23 anonim válasza:
hát én nem tudom...én most kint voltam fél évet külföldön egy program keretében:) És most jöttem haza a sulit intézni és látom mindenkin ilyen Fila táska van:D Én azt hittem valahol ingyen osztogatják vagy a diákok kapnak ilyet év kezdésre:D Amúgy így hogy ilyen sok emberen van ők tudják..Az biztos nekem nem kéne mert nem akarok beállni a "fila táskás sorban"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!