Miért hord majdnem minden bmx-es srác csőnadrágot?
divat... ahogy a brakeless (fékek nélküli...) bmx is. pest televan ezekkel a majmokkal, fék nélkül mennek... értem én hogy parkban jó ha lehet pörgetni vázat meg kormányt meg minden, de könyörgöm egy normális rotor semmibe nem kerül... a rendőr meg engem cseszeget a küllőprizma miatt. életveszély az összes ilyen majom.
egyébként nem csak bmx-esek hordják, deszkások, divatmajmok, 30 kilós kisfiúk, stb...
2011. aug. 13. 20:01
Miért mit hordjon ülepes nacit ? az beakad az ülésbe stb. a csőgyatya nem akad be sehova.... am én is bmx-es vagyok :$
2011. aug. 13. 21:26
Látszik, az IQ-d is azon a szinten van.
2011. aug. 13. 21:28
jah mert ez a két véglet van. letolt nadrág vagy csőnaci? ugyanmár...
egyébként régen szerettem ezt, amikor fiatal voltam. akkor ha valaki nem nevezte magát deszkásnak ha ollizni tudott csak. mostmár mindenki bmx-es aki pegekkel felszerel egy filléres vackot fékek nélkül, félrecsap egy fullcap-et és csőnacit húz...
2011. aug. 13. 21:43
Iszonyat utálom őket.Hordják a színes csőnadrágjaikat.És ők a város nagymenői.Vicc.
Amúgy gondolom praktikus a bmx-hez,meg szeretik mutogatni a formás izmos combjukat.Biztos látták a külföldi nagyoktól hogy ilyet hordanak,hát ők is.
2011. aug. 14. 01:18
6/11 Csokisnokedli válasza:
Nem csak bmx-esek hordanak csőnacit, hanem sok más bringás is, és azért mert elég kellemetlen tud lenni ha beakad nem, hogy trükk közben.
2011. aug. 14. 01:34
izmos combjaikat... megnézed őket mind ilyen ropilábú legények...
2011. aug. 14. 07:31
értem hogy a trükkök alatt jön jól, csak azt nem értem hogy miért nem ilyen nadrágot hordtak eddig is amióta bmx van, és miért kell bmx nélkül pályán kívül is azt hordani? miért kell fékek nélkül a városban brakeless gépeket használni? lehetne még sorolni
2011. aug. 14. 08:34
9/11 Csokisnokedli válasza:
2011. aug. 26. 14:01
10/11 anonim válasza:
Baleset megelőzés céljából.Ha egy lobogós szárú nadrág beakad a nyeregbe ,vagy bekapja a lánc,hatalmasat lehet bukni,és csúnya sérüléseket lehet szerezni.A bmx-ezés egy sport,egy életforma.Aki meg ezt leszólja biztos rettentő silány szürke élete van,és borzasztó irigy.Feltételezem ezt abból kifolyólag,hogy a csőnadrágon vannak kiakadva.Gondolom az egysejtűeknek nadrág sem kell.A focistáktól is kérdezzétek meg miért hordanak sípcsontvédőt.Elárulom nem azért,hogy nagyobbnak látszódjon a vádlijuk.
2013. máj. 18. 16:27
Kapcsolódó kérdések: