14-16 éves lányok van színes harisnyátok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 07:18
3/17 anonim válasza:
Nincs. Gyűlölöm a harisnyát, egyedül iskolai ünnepségekre veszem föl, de legszívesebben letépném azt is magamról. :D
4/17 anonim válasza:
10:11 Mire ez az olthatatlan gyűlölet, ami emészti a lelked? A túl sok tornacipőviselés tette?
5/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat még az is érdekelne h milyen színekben??
2011. aug. 12. 10:49
6/17 anonim válasza:
Nekem is van. 1 piros, 1 lila, 1 zöld és mégegy lila féle! :D
7/17 anonim válasza:
Nekem nincs, csak nyáron hordok szoknyát, olyankor meg fölösleges a harisnya (:
15/L
8/17 anonim válasza:
lila és zöld van, nem élénkek, kicsit sötétek. Még pirosat szeretnék venni, de az élénk legyen! :D
első vagyok
15/L
9/17 anonim válasza:
nekem is van, 1 piros, meg egy kék. de az ilyen nagyon neon kék, imádom :D ti mivel hordjátok? az enyémek elég vastagok, szóval télen hordom őket, egy barna térdig érő gatyával, csak azt már unom. tipp, amit még lehet hozzá húzni? szoknyám nincs.
10/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat valaki küldhetne képet is
2011. aug. 14. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!