Józsefvárosi piac, táskavásárlás. Tapasztalatok?
Azt szeretném kérdezni, hogy a kisebb méretű, illetve a nagyobb (iskolába is hordható) Adidas, Converse táskák milyen árban mozognak a Józsefvárosi piacon? Azt szeretném kérdezni, hogy az itt Converse, Adidas és hasonló márkanév alatt értékesített táskák mennyire hasonlítanak az eredetire? Mennyire strapabíróak? Ennyi pénzért érdemes-e venni egy ilyet?
Hasznos válaszért megy a zöld kéz! Köszönöm előre is!
Múltkor(még április végén) Nike táskát vettem. Teljesen mint az eredeti, megmerem kockáztatni, hogy az is.
5ezerért vettem, sulira is azt használtam, nagyon jól bírja eddig :)
Nagyon szépen köszönöm! :) Ment a zöld kéz! :)
Képet tudsz róla mutatni? :)
Jelenleg saját képet nem tudok róla mutatni, mert kölcsönben van, de netről linkelek, hogy milyen :)
Teljesen így néz ki :)
Nekem nagyon jól bírja, nem kopott meg, pedig már mosva is volt, tuti tudsz belőle valamennyit alkudni, csak jó helyet kell kifogni :)
Én igazából a jozsó nike márkával megvagyok elégedve... :D Meg nem mondaná róla senki, hogy hamis.. :)
tenyleg jol kell megvalasztanod, mert en sajnos mar vettem ot egy adidas taskat es tonkre ment egy ketto hordas utan.. es nem raktam bele sok konyvet.
viszont aztan proba keppen vettem ott meg egyet, es nem volt vele gond. jol nezd at ha veszed meg, nincs e rajta szakadas, nem e log ki valami cerna, hasonlok... ki kell tapasztalni. de en inkabb a vegen ugy dontottem hogy normalis uzletben fogom megvenni, mikor learazasok vannak,mostanaban mindent ugy veszek, es minden rendben van :) sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!