Citromsárga, pamut pulcsit hol kaphatnék?
Nem baj, ha van minta, de a legszembetűnőbb szín a citromsárga legyen. Budapesten hol kaphatnék ilyet? És mindegy, hogy cipzáros, vagy normális pulcsi (csak gombos, és kötött ne legyen), és az is mindegy, hogy (nagyon) bélelt-e vagy sem.
Köszönöm előre is :)
Na ez nehéz lesz. Ugyanis a citromságra szín főként a színesbőrűeknek, nagyon kreol embereknek áll jól.
Amennyiben nem vagy roma/indiai/latin/fekete, én nem ajánlanám mert hülyén fog kinézni.
Emiatt nem is naygon tartják a boltok. Esetelg a nemzetközi márkáknál nézd meg, pl Benetton, Promod...
Viszont ha sápadt vagy, inkább egy pasztellesebb, krémsárgát vegyél ha valami napfényesre vágysz.
Köszönöm.
Igazából a citromsárga cipőmhöz szeretnék valami olyat, ami megy hozzá. :/
De köszönöm, bár akkor le kéne tennem róla.
Próbálj olyat venni, aminek citromsárga a mintája, de nem teljesen olyan a színe. Esetleg egy sárga kitűző a pulcsidra, ha sötét a hajad akkor sárga csatt....
Pl sötét lilát, tengerész kéket nagyon jól össze lehet hozni a sárgával.
szerintem meg pont hogy fehér bőrön áll csak jól...barna/fekete bőrön eléggé bazárimajmos.
nyugodtan vegyél ha találsz,amúgy viccen kívül kínaiakban is körülnézhetsz én ott sok élénk színű cuccot szoktam látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!