Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy szedjem ki a foltot?

Hogy szedjem ki a foltot?

Figyelt kérdés
van egy olasz csipkés tüllös hófehér ruhám és egy ismerősöm nem vigyázott rá. lett a tüllös részen egy rózsaszín folt...már két napja próbálom kiszedni nagyon picit halványodott. domestossal, arieles folttisztítóval próbáltam de szinte semmit nem használt. nem tudtok valamit ajánlani? légyszi ne az ecetes ollót írjátok nagyon fontos nekem ez a ruha. a páromtól kaptam 1hete és nagyon szeretem. kérlek segítsetek!!! köszönöm szépen!!!
2011. aug. 7. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
szerezz fehér alkoholosfilcet és azzal rajzold be a foltot.:) ettől fehér lesz és remélhetőleg marad is, de ha a ruha már nem olyan fehér, mint újkorában elfog ütni tőle a színe.:S
2011. aug. 7. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod hipóval ? Az beválik :)
2011. aug. 7. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
a hipo sárgít főleg a tüllt meg a csipkét :((( azzal nem merem. valami más ötlet?
2011. aug. 7. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy mitől van a folt? Én a helyedben beáztatnám, várnék vele egy éjszakát vagy egy napot, ha lehet ezután mosd ki valami Vanish-el, de még a Vanish szappant is megpróbálhatnád.
2011. aug. 7. 21:11
 5/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom mitől lehet mert utólag vettem észre miután visszakaptam... pinkes rózsasznes folt mintha valami körömlakk vagy rúzs lenne :s
2011. aug. 7. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
fizettesd ki az ismerőssel a ruhát. én megtenném ;)
2011. aug. 7. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Eleve hogy adhattad kölcsön? Sosem adnám kölcsön főleg amit szeretek....

Másik, hogy igenis vegyen egy ugyanilyet vagy fizesse ki....

Pofátlan az illető mert a foltot nyilván Ő is látta és pofátlanul így adta vissza...

2011. aug. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!