Mikor lesz divat a színes öltözködés?
pl: lila fülbevaló,sárga topp,piros hajpánt,stbstb...
nyárra már lehet így öltözködni szerintetek? nem fognak bohócnak nézni?:D
Ahogy elnézem a ruhásboltok kirakatát, már divat. Bár nem értek hozzá, csak abból indulok ki, amit látok.
Nekem csak jó, ha divat a színes, goth-ként nem rajongtam azért, amikor bejött a fekete csipke, bár jó volt, hogy butikokban is tudtam nekem tetsző ruhákat venni :D:D:D
Azért annyit javasolnék, hogy össze nem illő színeket ne vegyél fel, pl. a piros és a lila együtt egyenesen bántja a szemet.
kit érdekel, ki minek néz az utcán? vadidegen emberek; soha az életbe nem fog látni többet. azért a határt te is érzed, hogy mennyire lehetsz színes, én pl neonszín mániás vagyok. :D
úgy öltözz ahogy neked tetszik
Attól függ mi számít annak.
Én Pl. Terepnadrágot hordok, amibe van zöld, fekete, sárga...
fekete bakancsot fehér, citromsárga, és piros fűzővel...
ha ez színesnek számít akkor oké.
De más ruhákat fel se veszek, nyáron is általában amit felveszek rövidnadrágot az is terepszínű.
Persze nem bakancsot hordok. Csak koncerteken.
LOL!
nekem is a terepnadrágok adják meg a színt, mindenféle terepnadrágom van: sivatagi, kékterep, hóterep, hagyományos terep, sima zöld... tehát nem mondhatják el azt hogy nem öltözködöm színesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!