Hol tudnék punk stílusú ruhákat rendelni?
Figyelt kérdés
Főleg leopárdmintásat szeretnék!Előre is köszi a válaszokat :)2009. ápr. 10. 10:06
1/6 anonim válasza:
A punk nem rendel,csinál magának.
2/6 anonim válasza:
A punkok sose a divatot követték, rendelni max divatcuccokat tudsz. Nézz körül Ciánkáliban és turkálókban.
4/6 anonim válasza:
Oi!hát én sokat csináltam magamnak, de leopárdmintás felsőt keresek egy féléve legalább:S mindenkin látok, és néztem boltokba, (pl new yorkerben is,pedig nem nagyon járok ilyen helyre:D) és nem találtam, csak egyberuhát,meg minden féle csillivillit:\ de sima egyszerűt nem. vagyis egyszer igen, egy kínaiba, felpróbáltam, és idegesített az alján a fodros vacak,de már rájöttem, h simán lelehetett volna szedni azt.szal eléggé bánom, h nem vettem meg:\
5/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon van fenn egy csomó stencil minta, zenekar-logók, politikai cuccok stb. Ezekből tudsz felvarrót, bőrkabátra mintát vagy pólót csinálni.
Itt írják hogy hogyan:
turkálóban pár ezer forintért vehetsz bőrdzsekit, és némi akrilfestékkel ki lehet dekorálni a kedvenc zenekaraiddal:
6/6 anonim válasza:
Rajzolsz valami zenekar nevet vagy amit akarsz kartondobozra.Majd kisollóval kivágod.És ráteszed a bőrdzsekidre a mintát ahova akarod.És akrilfestékkel megcsinálod.Szivacsra raksz akrilfestéket és a stencilt tunkolod vele ahol kell.És jó lesz
Én így csináltam.Csak majd ha lehet 2x menj át rajta festékkel.És ha kezd kopni majd megint megcsinálod.De sokat kibír vízálló meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!