Melyik boltban vásároltok, és mennyiből jöttök ki?
Arra lennék kíváncsi, hogy ki mennyit szán rá egy farmerra pl.?! (stb-stb)
(ill. mit találtok olcsónak és mit nem)
húhaa, jó sok pénzetek van (v a szüleiteknek).
én fehérneműn, nadrágon kívül mindent turiba veszek, max néha 1 kényelmes márkásabb cipő, amit megbeszek márkaboltban.
nem is emlékszem, mikor vettem magam utoljára butikban ruhát.
1 kicsit irigy vagyok rátok :)
Hát én turikban szoktam vásárolni, vagy a C&A-ban, de mostanában rákaptam a netes vásárlásokra, mert az esetek többségében olcsóbbak a cuccok még postaköltséggel is.
Pólóra, felsőre max. 2500 Ft-ot,
nadrágra max. 4000 Ft-ot,
pulóverre max. 10000 Ft-ot,
cipőre max. 15000 Ft-ot
táskára pedig max 5-6000 Ft-ot költök.
Cipőből és pulóverből márkásat veszek, de csak akkor ha le van árazva. (Volt olyan, hogy 20000 Ft-os cipőt vettem 2500 Ft-ért.)
A ruháimat a saját pénzemből veszem, nem a szüleimtől kérek pénzt (nem is várom el tőlük, hogy adjanak).
A neten legtöbbször ezekről a helyekről szoktam rendelni:
21L
Mikor hol vásárolok:)
Általában beszabadulok az Árkádba vagy a WestEnd-be,de van,hogyha valami olyan cucc kell amit csak az Asia Centerben kapok meg akkor oda megyek:) ott pl sokkal olcsóbban tudsz kozmetikumokat venni.
volt már ,hogy vettem felsőt a myspace-en keresztül egy csajszitól.:)
cipőre szerintem 15000nél többet nem költök..
farmert 7000 fölött nem veszek
felsőt 3000nél drágábban nem veszek
kabátot 15000nél drágábban nem
táskára 7000nél többet nem költök..
ékszerekre darabonként 2000nél többet nem költök..
Egy ilyen szezonos vásárlásnál 50-55 ezret ott szoktam hagyni...
19 éves vagyok és MINDENT magamnak fizetek..pofám leszakadna ha ennyi idősen a szüleimtől kéne "kéregetnem ".. persze van mikor mondják,hogy de most ők vesznek valamit.. akkor azt elfogadom.mondjuk egy ajándék táska vagy ilyesmi:)
Szeretem a NewYorkert, H&M-et, Zara-t,Jeans Club-ot,Tally Weijl-t..
:)
köszi a válaszokat
:-)
némelyik válaszolóra én is "irigy" vagyok :-(
az utolsó hozzászólóhoz: 19 évesen, honnan van ennyi pénzed ruhákra, egyébre (diákmunka, rendes munka)?
hát én sok helyen vásárolok és van amikor nagyon olcsóért van amikor nagyon drágáért. nálam az a jelszó: ami tetszik..de:
polóra 10 ezernél többet nem adok ki
nadrágra 15 ezernél többet nem.
cipőre 30 ezer max.
pulcsira, kapucnisra: 12 ezer max.
alsóneműre: max 2000
kiegészítőre max 3 ezer darabja
táskára meg amennyit csak tudok, mert ez örök életedre meg marad ha jót választasz^^
Én úgy vagyok vele, hogy ha valamibe beleszeretek egy boltba, akkor az úgyis addig izgatja a fantáziámat, míg vissza nem megyek, és meg nem veszem! Képes vagyok koplalni is egy-egy különleges darabért.:D
A kedvenc üzleteim: orsay, h&m , stradivarius, zara, promod
Persze mindig vadászom az akciókat, de átlagosan pólóért 5000 ft-ot, nadrágért 10-12000 ft-ot, pulcsiért 7000 ft-ot adok ki. Fehérneműre nem sajnálom a pénzt, egy jó melltartó bármennyit megér. Cipőben nagyon figyelek a minőségre, csak bőrcipőért, szép kidolgozásért vagyok hajlandó 20000 ft-ot adni. Táskát max 10000 ft-ért.
Egyébként egyetemista vagyok, évközben is és nyáron is dolgozom, úgyhogy az albérlettől kezdve a ruházkodásig mindent én fizetek! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!