Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen? Hogy áll ez a ruha?...

Milyen? Hogy áll ez a ruha? (Linkkel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Köszi a válaszokat.

2011. aug. 6. 13:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%

"Ha csak azt hajtogatná neki mindenki, hogy te így vagy szép, meg egyebek, elhiszed, hogy nem venné észre magát és mondjuk beteg is lenne emiatt? MOndjuk egy jó kis vérszegénység, gyomorproblémák, alultápláltság, sőt, még meddő is lehet.

És ezeket keményen el kell neki mondani, különben soha nem fog a fejéhez kapni.

Szép dolog a kedvesség, de van, mikor nem használ."

Ha lenne eszed, nem mondanál hülyeségeket.Látszik a kérdezőn, hogy természetesen ilyen vékony.Egy anorexiás igy néz ki:

[link]

És még azt akarod mondani, hogy te csak joindulatból irtad ezeket, hogy észbe kapjon!?! Huu, de kedves vagy...

Linkelj egy képet magadról, hadd elemezgessünk téged is, persze szigoruan csak joindulatból.

2011. aug. 6. 13:28
 12/34 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is ijesztően sovány vagy és most kapaszkodj meg,szerintem a ruha se áll jól :/
2011. aug. 6. 13:29
 13/34 anonim ***** válasza:
71%

aranyos ruha és jól is áll.

az undorítósoknak meg üzenem, hogy tényleg vékony lány, de pl a lábán látszik, hogy nem undorítóan vékony. ráférne egy kis hús nem azt mondom, de alkat kérdése az egész. és bújjatok el..

2011. aug. 6. 13:30
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem áll jól:/
2011. aug. 6. 13:37
 15/34 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok, de az undorító talán túlzás...rendesen eszek, mostanában már sportolok is. A szüleim vékonyak, így elsősorban a genetika okozza sztem. Köszi a válaszokat.
2011. aug. 6. 14:00
 16/34 anonim ***** válasza:
78%

nem értem, hogy miért kell mindenkinek barnának lennie :/

szerintem jó vagy így, ahogy vagy.

sztem nem látszol anorexiásnak, sőt szép alakod van :) de nyugodtan hízhatsz is még, úgy is szép leszel :)

tetszik a ruha is, de különösen jól áll mert szép hosszú lábad van :)

(ne hallgass a sok lehúzó kommentelőre)

2011. aug. 6. 14:12
 17/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. aug. 6. 14:16
 18/34 anonim ***** válasza:
76%
Jól áll,ha barnább lennél még jobb lenne de így is szép. Esetleg feketén kívül nicns hozzá másmilyen színű cipőd?? Ja és húzd ki magad, csinos!
2011. aug. 6. 14:16
 19/34 anonim ***** válasza:
44%

nem vagy te olyan vékony, hogy undorító legyél nyugi. nem tudom miért kell másokat cseszegetni, gondolom ilyen az alkatod, majd idővel jön fel pár kg nyugi.

a ruha szerintem szép, jól is áll. egy kis nap mindenképpen kellene, mert nagyon fehér vagy és egy másik cipő is.

2011. aug. 6. 14:32
 20/34 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon csinos vagy, jól áll a ruha és még tetszik is!:) Az mondjuk igaz, hogy vékony vagy, de attól függetlenül tényleg jól áll. :)
2011. aug. 6. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!