Lányok! Nektek hány melltartótok van?
Figyelt kérdés
Még mielőtt hülyének néznétek valahol olvastam hogy átlagosan 4 melltartója van egy nőnek +1 amiben valamilyen alkalmakra jár. Csak kíváncsiságból...:P
19/l
2011. aug. 5. 22:59
21/26 anonim válasza:
6 melltartóm van, de csak 2-t hordok :D
Egy feketét és egy fehéret, a felsőm színétől függően. Ez a kettő márkásabb darab, pont jó a mérete, kényelmes, jó anyagú. A többi ilyen kínai, ami csak úgy megtetszett és megvettem :D
19/L
22/26 anonim válasza:
most számoltam meg a kedvedért:D 16! 19L
23/26 anonim válasza:
2 fekete+ 1 rózsaszín + 1 fekete-rózsaszín=4 db:)
24/26 anonim válasza:
7, de abból 4-et hordok :D 19/L
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D Akkor csak jó ez a 4-es átlag:D Külön köszönet azoknak, akik csak a kedvemért számolták meg:D
2011. aug. 7. 13:40
26/26 anonim válasza:
Hát most 15-öt számoltam, épp siettem volna ma, és kerestem egy pántnélkülit, de az istennek nem akadt a kezembe. XD De sztem van néhány a szennyesben is, meg van egy pár, ami már nem jó rám, de azért valahol süllyesztőben még megvan. Mondjuk ebből is kellene már selejtezni lassan, de 6-7 az aktív állományban van, néhány meg alkalmakra való, meg speckóbbak, pl aminek hátul középen vannak szinte a pántjai, meg pántnélküli, meg ágyba valók. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!