Még divat a szilikonpánt?
Figyelt kérdés
vagyis nem ciki, ha azt veszek pántnélküli felsőhöz? mert kell melltartó, és egyébként meg lecsúszik.. mostanában nem láttam senkin..
és hamár szilikonpán, és pántnélküli felső, akkor hogy "tegyem fel"? vagyis mint általában, kettőt, vagy egyez, és akkor a nyakamon át.. (remélem érthető)
2011. aug. 5. 17:12
11/12 anonim válasza:
HA TALÁL HOZZÁ PÁNT NÉLKÜLI MELLTARTÓT AKKOR VISELJE!! Itt a szilikon és egyéb kilógó pántokról volt szó.......
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkitől a válaszokat, akármilyenek is voltak..:P végülis tegnap este (mert arra kellett volna) nem csőtoppot vettem fl, hanem mást, és abban jobban is éreztem magam..:) amúgy két barátnőmön is szilikonpánt volt, akikkel voltam este.. dehát nem vagyunk ugyanolyanok..
2011. aug. 7. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!