1 2 3 kérdése:
Szürke farmerhez milyen pólót vegyek fel? 14/f
Figyelt kérdés
szineset..egyszinüt..fehéret stb lécci segitsetek :)2011. aug. 4. 09:18
2/11 anonim válasza:
remélem, nem vártad meg ezt a választ, és már felöltöztél. Szerintem jó, ha összhangban van a cipővel is. De nyugodtan lehet bármilyen színes, vagy egyszínű, mintás is, ha a farmeren nincs minta.
3/11 anonim válasza:
Én szürke farmerhoz biztosan valami színeset vennék fel, hogy ne legyek olyan "szürke", mondjuk egy türkizkék, vagy halványrózsaszín felsőt. :)
4/11 anonim válasza:
bármilyet, csak ne szürkét! Fehér, fehete, sárga, lila, világoskék, piros.. amik nem mennek hozzá: barna, zöld
5/11 anonim válasza:
Szerintem egy élénkvörös haspóló menne hozzá ;)
6/11 anonim válasza:
Haspóló!?
Kék, királykék főleg :)
8/11 anonim válasza:
Pink, kék, citromsárga. Attól függ világos vagy sötét szürke. Mert ha sötét szürke, akkor sötétlilát, barnát, feketét kerüld hozzá.
9/11 anonim válasza:
ja hogy te fiú vagy!!!!
jaaaaaaaaaaaaaaaa
miért szürke farmert hordasz??
na mindegy, semmiképpen ne szürkét vegyél fel, hanem valami sötét színűt...sötétkék mondjuk...
10/11 anonim válasza:
13:03-as vagyok:
Én se láttam, hogy fiú vagy. Akkor visszaszívom. Szerintem ugyan azok a pólóid jók, mint a sima farmerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!