Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan hordjam ezt a ruhát?

Hogyan hordjam ezt a ruhát?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron vettem egy elől gombolós szatén fehér ruhát, elég drága volt, de még nem vettem fel.Simán magába nem tudom hordani, mert nekem túl kihívó lenne.Mivel kombinálhatnám így nyáron?Esetleg leggingset vegyek hozzá, ha igen, akkor milyen szinűt?Vagy övet rakjak bele, hogy ne nézzek ki úgy benne mint egy nővérke?:)
2009. ápr. 8. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha feltoltenel egy kepet rola konyebben tudnak neked segiteni.
2009. ápr. 8. 16:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudok feltenni.:((Amúgy fehér szatén, elöl gombolós,egyenes szabású, van mindkét oldalán két harang alakú zseb plusz fent mell résznél egy pici, deréknál olyan mintha egy öv lenne benne.Galléros...Nem tudom jobban elmagyarázni.:(
2009. ápr. 8. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen kombinalhatod egy vastagabb ovvel, meg egyezo szinu harisnyaval es ekszerekkel.
2009. ápr. 8. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Mi a baj ezzel a ruhával? Nagyon csini lehet, ahogy elmondtad. A leggingset szerintem felejtsd el, nagyon gáz. Cipő, öv, ékszer harmonizáló színekben jöhet, de ahogy elképzelem, ez a ruha magában is megállja a helyét, főleg nyáron, gondolom kis könnyű, laza lehet.
2009. ápr. 8. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tokeletes igy ez a ruha!!!

Vastag ovvel kombinald egy kis divatos szandi nyaklanc fulcsi karkoto... es ezek szinei dominaljanak :P

pl legyen miond fekete vagy lila vagy sarga ami tetszik neked:P

pusz..

es nyugi nem kihivo kcsiit feldobod es nagyon jooo!!

2009. ápr. 8. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs tul meleg akkor bolero, szines harisnya. leggingset xtem is felejtsd el, nem talal a szatennal.
2009. ápr. 8. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mehet leggingsel vagy harisnyával, hozzá passzoló ékszerekkel és egy vastagabb öv még a derekadra. Legalábbis, ahogyan elképzeltem, én így hordanám.
2009. ápr. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!