Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lagzira ez a ruha? (kép)

Lagzira ez a ruha? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 11:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez közönséges! Nem lagziba való akárhányéves is vagy, arról nem is beszélve, hogy ez pont egy vállpánt nélküli ruci, ami nem is olyan praktikus a táncoláshoz. Elegáns, ugyanakkor fiatalos alakot jól kiadó modellek léteznek kevésbé feltűnőnek kéne lenned!
2011. aug. 2. 11:25
 12/26 anonim ***** válasza:

Huh, hát ezt ne...

1000 féle csinodós, ízléses kis koktélruhát lehet kapni, válassz azok közül. Szerintem valami ilyesmit:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Táncolni meg szinte minden ruhában lehet, nem azon múlik - bár mondjuk abban, amit te linkeltél be, elég "veszélyes" ;-)

2011. aug. 2. 11:29
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Ez a ruha szerintem is kicsit krvás. Én nem mennék ilyenben a helyedben. Nekem a hosszával meg a színével van gondom.
 14/26 A kérdező kommentje:
Van ilyen ruhám :\ azt is egy esküvőre/lagzira vettem és mondtam, hogy többet ilyet soha többé. Nekem egy citromsárga van, alatta egy kis tüllel. Annyira kényelmetlen volt... :\ Táncolni nem bírtam benne. Ezért szeretem a testhez álló ruhákat. Össze-vissza csúszkált ez a citromsárga ruha rajtam és a ruha anyagára ráadásul allergiás voltam (ilyen szaténos anyagból van). Vasárnap hajnalra tiszta piros voltam a ruhától.
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Testhez állóból is lehet kapni olyat amiből nem lóg ki a tamponzsinór.
2011. aug. 2. 11:32
 16/26 anonim ***** válasza:
54%
Észre kellene vennünk, hogy a kérdező ragaszkodik a ruhához. Mindenben a kifogást keresi:) Nem bántásból, de tényleg:)
2011. aug. 2. 11:34
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Ha téged nem zavar majd ,hogy mindeki össze súg majd mögötted és az sem hogy egy rossz tánc mozgulatnál majd kint a se**ed akkor vedd fel nyugodtan, én a helyedben nem ilyenbe mennék, de ez a te dolgod.Viszont úgy gondolom ,hogy itt sok jó ruhát linkelek már ,de valld be őszintént te már döntöttél neked ez a ruha kell,és úgyis csak a kifogások mondasz a ruhákra amit itt kapsz..:)
2011. aug. 2. 11:37
 18/26 A kérdező kommentje:

11:34

Nem a kifogást keresem, de nem fogok olyat se felvenni amiben nem érzem magam jól. Főleg úgy, hogy tudom, hogy nem fogom jól érezni magam benne... Oké, ezt nem fogom felvenni, mert többen is mondták, hogy ne, mert kihívó, meg stb, de olyat se fogok, mint ezek a koktélruhák, mert nem szeretem. Szerintem van olyan ruha is ami megfelel nekem is, meg akkor az embereknek is.

2011. aug. 2. 11:37
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

A ruha tetszik, de nem lagzira való. Mindenki, vagyis a többség biztosan ferde szemmel nézne rád, és meg lenne a jó kis benyomás rólad. Ez nem a te napod, ne rólad szóljon, hanem az ifjú párról. Olyan ruhát válassz, amiben kényelmesen érzed magad, ha beállsz táncolni a többiekkel. Persze mindemellett legyen azért csini is, de ne kirívó. Nekem például ez nagyon tetszik: [link]

De te olyat válassz, ami neked tetszik, és passzol hozzád!

20/L

2011. aug. 2. 11:38
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

multhét szombaton voltam egy lagziban, a milliomos cicababákon volt ilyen ruha csak igénytelenebb, rémes és nem lagziba való.

persze nekem nagyon tetszik:)

2011. aug. 2. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!