Megvennétek ezt a cipőt a helyemben?
Figyelt kérdés
Tegnap beleszerettem egy bőr bokacsizmába, ami ráadásul kényelmes is, és szinte minden nadrágommal fel tudnám venni valamint az ára is megfizethető. Viszont teljesen sima a talpa (annyira, hogy a fények tükröződnek benne!), és amikor felpróbáltam meg is csúsztam benne. Szóval tegnap végül otthagytam a boltban, de egész éjjel azon gondolkodtam, hogy pont erre a cipőre van szükségem. Visszamenjek megvenni szerintetek? Valahogy csak hozzá lehet szokni a csúszós cipőtalphoz, nem?:D2011. aug. 2. 08:34
11/17 A kérdező kommentje:
Van másik csizmám is télre, ezt a bokacsizmát igazából őszre szánom, amikor még nincs igazán hideg. Tehát hóban amúgy se nagyon venném fel, de nedves úton, azért hordanám. A boltban amúgy felcsiszolt kő van, a cipőben, amiben bementem egyáltalán nem csúszott, pedig annak már elég kopott a talpa, úgyhogy gondolom annyira nem lehet csúszós...
2011. aug. 2. 09:50
12/17 anonim válasza:
A nedves járdán, úton nem fogsz benne csúszkálni, a sáros leveleken már esélyesebb. Viszont az sem mindegy, milyen a padló a munkahelyeden/sulidban, sokat jársz-e plázázni, mert sok helyen nagyon csúszik a csempe.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát nagyjából ugyanolyan járólapok vannak a munkahelyemen is, mint a plázákban... De eddig még nem tűnt fel, hogy különösebben csúszós lenne. Sose gondoltam volna, hogy egy csizma megvásárlása ilyen összetett probléma:D Viszont a környékünkön kockaköves utak vannak, ami vizesen elég csúszós, de sportcipőben is, szóval arra mindegy milyen cipőben lépek:)
2011. aug. 2. 11:59
14/17 anonim válasza:
neemjó a bokacsizma, nem szeretik a fiúk, és teényleg nem szép
15/17 anonim válasza:
Ha már a boltban megcsúsztál benne, akkor én nem szívesen venném meg vagy pedig ha meg is venném, akkor nem hordanám télen.
16/17 anonim válasza:
Én sem venném meg.De látom nagyon tetszik,akármit mond a másik,te úgy is megfogod venni,hisz mindig az mellet érvelsz,szóval szerintem vedd meg,ha úgyis csak ősszel kell.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül visszamentem megnézni, de erre kiderült, hogy még nem jött meg a fizetésem :D Amúgy az eladó azt mondta, hogy ha hordom egy kicsit, akkor már nem lesz ennyire csúszós... Ez tényleg így van vagy csak rá akart dumálni? Azt hittem, hogy ahogy kopik egy cipőtalp, úgy lesz csúszósabb...
2011. aug. 2. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!