Rockerek! Hogy néz ki egy rock öltözködés? Csjoknál!?
16:51:
A latex gatyát eredetileg a rockerek horták...eredetielg a prostik ruhái voltak, aztán a groupiek kezdték hordani hogy felhívják magukra a figyelmet. Tisztességes lány (értsd diszkósok, jókislányok) fel nem vették volna. Manapság sok az olyan popsztár aki mint pl. Lady Gaga vagy Taylor Momsen rendszeresen punknak/gothnak/rockernek öltözik, és a rajongók követik mint a birkák. Persze aki tudja hogy miől van szó, az egyből levágja, hogy az illető miféle. Minden az összeállításon, frizurán, attitúdön múlik. Az ördög a részletekben és a metálban van :D
Ugyanez a helyzet a tornacipővel is. A 80as években csak a legcsóróbb gyerekek vették fel, igénytelennek mondták. Most meg az összes diszkós páwa Conversben futkosik. Mer márkás, nem lehet igénytelen. A cetli a lényeg, meg hogy kin mi van a videoklippben.
Bőr, latex, láncok, szegecsek, szakadt ruhák... ezek mind rocker dolgok.
Amitől emós lesz, ha elmész a cuki irányába. Egy rocker nem cuki. Lehetsz nőies, sőt ribis, depis vagy vad, de ne kislányos.
Ebben is ugyan úgy lehetnek gyökér dolgok, mint bármi másban. Ezek pl. azok...
És különben is, az akkor volt...
Szia! Én is 13 éves vagyok, rocker. Leírom, hogyan öltözöm:
Együtteses, fesztiválos pólók, de babydoll fazonban, pl:
és szakadt esetleg hipózott csőnadrágot hordok ehhez. Cipőileg vagy Marten's vagy sima fekete/piros converse. Hordok még fekete farmert is, meg mellényeket. Őszre pedig egy tök jó aszimmetrikusan cipzározható szegecses dzsekit vettem :)
13/lány
A jövő nem kifogás, mert a most az most van.
Latexes gyökér...
Korlátolt vagy te de nagyon...
David Bowie, Blondie, Iggy Pop, Runaways, Mötley Crüe... folytassam? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!