Gáz lánynak a hátizsák suliba? (kép lent)
Ilyen a táskám mintája:
És ilyen a fazonja:
Én nem szeretem az oldaltáskát, mert nem férek el benne, meg fáj tőle a hátam, meg kényelmetlen vinni. Viszont nagyon kevés lányon látok hátizsákot, szóval félek hogy gáz. Mi a véleményetek? Amúgy én nagyon szeretem ezt a táskát :D ja és 15/L
Nagyon jól néz ki ez a táska. :)
Egyáltalán nem gáz, nálunk a többség hátizsákot hord, ha sok cuccod van, oldaltáskánál leszakad a vállad.
16/L
Dehogy gáz! Sokkal egészségesebb mint ezek az oldaltáskák. Nekem is van oldaltáskám de sose használom,mert nincs olyan nap amikor beleférne vagy tudnám egésznap emeleteket cipelni... :D Nálunk is sokat hordanak hátizsákot. :)
14L
köszi a válaszokat, ezek szerint csak az én osztályomban nem hordanak hátizsákod :D
de én néha szoktam magassarkúval hordani, de nem nagyon magas sarkúval, hanem ilyen kb 7 centis sarkú bokacsizával... mit csináljak ha nincs másik táskám, de azt a csizmát szeretném fölvenni?
Míg iskolába jártam normális táskám volt. (ezt a hátadra kellett venni.) Nem szarozott senki ilyennel, másoknak is az volt. Sok minden elfért benne, igaz nekünk még hordani kellett a könyveket is.
Iskolába nem magassarkúba kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!